EDUCatia e in Centru!

banner_v2Noi facem lucrurile sa continue….Daca anul trecut am derulat cu succes proiectul ”In centru este Eselnita”sponsorizat de catre Fundatia PACT cu finantare de la Fundatia Vodafone Romania (carora le multumim tare-tare mult) si am oferit alternative educationale la o multime de copii, iata ca si anul acesta toamna incepe bine.
Proiectul “EDUCatia e IN CENTRU” continua sa ofere sanse educationale copiilor din satul nostru. 28 elevi de la Scoala Gimnaziala Eselnita vor participa la un program recuperator pentru a le creste sansele la invatare. 12 cadre didactice si 8 elevi-mentori (voluntari ACECD) vor fi implicati in derularea acestui program educational tip Scoala dupa scoala in regim de voluntariat.
Cine finanteaza acest program? Din nou Fundatia Vodafone Romania prin intermediul Programului Strategic de Dezvoltare Rurala. Programul este implementat in vestul tarii de catre Fundatia serviciilor Sociale Bethany, cei care ne sprijina si evalueaza si pe noi.
Daca vreti sa aflati mai multe despre proiectul nostru, va asteptam maine – vineri7 octombrie 2016, orele 18,00- in numar cat mai mare la Centru Comunitar de Dezvoltare si Educatie din Eselnita (fostul vestiar sportiv).

Haideti sa dovedim inca o data copiilor ca “Sa inveti e destul ca sa fii…cool!”

Posted in Stiri.