Echipa de proiect

COCOANA ROSEMARIE DELIA – MANAGER PROIECT

   A absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Științe Economice și se ocupă de coordonarea activităților desfășurate în cadrul asociației din anul 2005. S-a perfecționat continuu în domeniu, participând la diverse cursuri de management al proiectelor, evaluarea proiectelor, dezvoltare comunitară. A absolvit un master în management organizațional și a gestionat bugetele și raportările financiare pentru proiecte. A participat la inițierea și implementarea proiectelor dedicate comunității: proiecte cultural-artistice, educative, sportiv-recreative pentru tineri. Și-a dedicat timpul liber activităților de voluntariat și formării tinerilor în domenii variate. (Contact: rosemarie.cocoana@yahoo.com)

 

 

 

 

 

 

CLARA GEORGETA TÎRCĂ

  A absolvit a Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti în 2005 şi este membră fondatoare  a Asociaţiei Comunităţii Eşelniţa Cazanele Dunării. A participat la scrierea şi implementarea a numeroase proiecte derulate de organizaţie. Actualmente, în cadrul proiectului “CONEXIUNI INTERCULTURALE- TNERII ÎŞI REDESCOPERĂ MOŞTENIREA CULTURALĂ”, este responsabilă cu comunicarea şi vizibilitatea finanţatorului, partenerului, rezultatelor  proiectului şi asigură legătura cu media. (Contact: claratirca@gmail.com, telefon 0732/751.591)

 

 

 

 

 

 

ELISABETA DANIELA PĂCURARU

    In varsta de 38 ani, este profesor pentru invatamantul primar la Scoala Gimnaziala Eselnita, membru fondator si vicepresedinte al Asociatiei Comunitatii Eselnita Cazanele Dunarii din anul 2005.

    A absolvit Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere, specializarea stiintele educatiei. In perioada 2010-2015 a facut partea din Reteaua Nationala de Formatori a programului Tineret in Actiune, gestionata in Romania de catre Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale. A avut astfel ocazia sa cunoasca sute de voluntari straini veniti in Romania prin Serviciul European de Voluntariat si sa participe la nenumarate cursuri de formare nationale si internationale.

Este responsabila in cadrul asociatiei pe comunicare si parteneriate internationale, stabilind parteneriate cu diverse tari din Europa: Franta, Turcia, Tara Galilor, Ungaria, Albania. Face voluntariat cu aceeasi pasiune in prezent ca si atunci cand a inceput (anul 2005) si considera ca voluntariatul poate schimba oameni si minti, poate schimba comunitati si e responsabilitatea noastra a tuturor de a fi activi in comunitatea in care traim. (Contact: elisabeta_daniele@yahoo.com)